Sztory

A legpikánsabb legújabb legjobb pletyka témák, hírességekről, és akár kevésbé hírességekről! Szárok csillagok, na meg persze sztorik egyhelyen. Lehet hogy kicsit másképp, mint ahogy máshol hallhatod, láthadot.... Nemsokára kiderül! Gyere olvasd, és mondd el a véleményed a sztory blogon!

Keresés

-------------

Friss topikok

Archívum

Vége a Született Feleségeknek??

2007.10.03. 22:01 | A nagy sztory | Szólj hozzá!

Címkék: tv2 sztár sztori született feleségek pussycat dolls nagy fogyás



Szinte még el sem indult a a TV2 nagysikerű sorozatának a Született Feleségeknek 3. évadja, és máris vége lenne?

A sorozatnak vége nem lessz, csak a jól megszokott kezdési időpontot felejthetjük el.

Mindezidáig Keddenként 21.00 órakor láthattuk kedvenc sorozatunkat, Október 9.-től felváltja ezt a műsort egy a TV2 saját gyártású produkciója.

Mi lessz ez a produkció???

Bizonyára mindenki hallotta már hírét. Ezzel van teli a város, az ország, mindenhonnan a plakátokról, a buszokról néznek ránk.Azok a nem kis súlyfelesleggel rendelkező emberek, kik elszánták magukat, hogy a tv2 " Nagy Fogyás" című műsorában szerepelnek.


Tehát a Született Feleségek rajongóinak nem kell október 9.-től már 21 órára a tv elé rohanniuk. Ekkor még teli lessz a TV2 Norbi Update-re vágyó túlsúlyos emberekkel, azaz a Nagy Fogyás című produkcióval.

Edésszen pontossan 22.15 kor fog kezdődni a Született Feleségek, melynek egyébként egyik sztárja


Eva Jacqueline Longoria  (filmbéli Gabrielle Solis), aki a texasi A&M főiskolán szerzett kineziológiai végzetsséget, és még a Pussycat Dolls nevű revütáncos csoportnak is tagja volt.

(Valakinek nem kell a szomszédba menni a hírnévhez, és persze a szexy külsöhöz)




A bejegyzés trackback címe:

https://sztory.blog.hu/api/trackback/id/tr98185167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása