Sztory

A legpikánsabb legújabb legjobb pletyka témák, hírességekről, és akár kevésbé hírességekről! Szárok csillagok, na meg persze sztorik egyhelyen. Lehet hogy kicsit másképp, mint ahogy máshol hallhatod, láthadot.... Nemsokára kiderül! Gyere olvasd, és mondd el a véleményed a sztory blogon!

Keresés

-------------

Friss topikok

Archívum

MTV Music Televison Magyarországon

2007.10.02. 21:36 | A nagy sztory | Szólj hozzá!


Már épp ideje volt!



 A nemzetközileg elismert zenei csatorna elindította szolgáltatását Magyarországon. Mégpedig Magyar nyelven az MTV Europe helyén.


A műsorok kb felét Magyar produkciók teszik ki, másik felét viszont az eredeti jól bevált műsorok.(pl SouthPark)

Ugy néz ki nem fog konkurenciát jelenteni a másik  "uralkodó" zenei csatornának a vivának, miután az MTVt idősebb korosztálynak szánják.


Október elsején hajnali hatkor Gwen Stefanyal, majd Ákossal indult a csatorna hódító utjára. Mintegy másfél millió háztartásba jut el a piros fehér zöld köntöst öltött MTV.

A műsorvezetők közt szerepet kap a totalcarból jólismert Winkler Róbert.

Persze nem maradhat ki a Magyar Music Television életéből egyből az elejétől kezdve egy valóságshow sem. Ennek a műsornak Felhajtás a címe, és a műsorvezető casting kalandos történetét vezeti elénk.

Kiváncsian várom milyen pályát fog befutni a nemzetközileg már elismert tv csatorna.

Személy szerint sok sikert kívánok nekik!

A bejegyzés trackback címe:

https://sztory.blog.hu/api/trackback/id/tr31184075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása