Sztory

A legpikánsabb legújabb legjobb pletyka témák, hírességekről, és akár kevésbé hírességekről! Szárok csillagok, na meg persze sztorik egyhelyen. Lehet hogy kicsit másképp, mint ahogy máshol hallhatod, láthadot.... Nemsokára kiderül! Gyere olvasd, és mondd el a véleményed a sztory blogon!

Keresés

-------------

Friss topikok

Archívum

Barátok közt szerelem közt

2007.10.02. 15:36 | A nagy sztory | Szólj hozzá!

Címkék: tv film noémi barátok közt szerelem csifó dorina dósa matyi

Csifó Dorina halál és szerelem közt!

A Barátok közt Noémije magyarország kedvenc sorozatában elvesztette kedvesét, mindeközben való voltában megtalálta élete szerelmét. Utoljára 3 éve volt szerelmes mégpedig Dósa Matyiba (Tóni). Hogy ki is a szerencsés szerelemjelőlt? Valószinűleg hamarossan meg fogjuk tudni, bár egyelőre elég szűkszavú a kisasszony.

Milyen jó tudni, hogy 18 évessen már meg lehet találni életünk szerelmét, főleg ezt már 3 hét után tudjuk is róla! Lehet kicsit vártam volna a "NAGY bejelentéssel" bár jól jön a viharos szakítás népszerűsége is......

Főleg miután Dorina úgy döntött, hogy búcsúzik az őt felemelő sorozattól, a Barátok köztől, és a szinházi életnek szenteli magát.

Biztossan sok embernek fog hiányozni majd a képernyökről a tini lány.

Azért túlzottan aggódni egyelőre nem kell, még kb 1 éven keresztül látható lessz a tv műsorban a fiatal tehetség...

A bejegyzés trackback címe:

https://sztory.blog.hu/api/trackback/id/tr3183619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása